Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin 

Om uw tuin mooi te houden, is het erg belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden en regelmatig te onderhouden. Het tuinonderhoud zoals het maaien van het gazon, onkruid wieden, snoeien en bemesten zijn slechts enkele voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin die erg belangrijk zijn. 

Wilt u uw tuinonderhoud niet zelf doen maar liever uit handen geven? Hoveniersbedrijf Hendrickx biedt u hierbij graag de helpende hand.
Wij kunnen in overleg op regelmatige basis uw tuin onderhouden, zodat u altijd kunt genieten van een verzorgde tuin. Dit is erg belangrijk, want tuinonderhoud vormt de basis voor een mooie tuin! In overleg met u bieden wij ontzorgingsabonnementen aan, samen bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen en maken hier prijsafspraken over. Wij zullen dan op de afgesproken momenten het tuinonderhoud voor u verzorgen. 

Maar wij bieden meer, ook eenmalige tuinklussen gaan wij niet uit de weg! Heeft u een verwilderde tuin? Bomen die aan een grondige snoeibeurt toe zijn of ziet u door het onkruid de tuin niet meer? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Waarom

Hendrickx?

 • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
 • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
 • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
 • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
 • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Snoeien en kappen

Boomverzorging

Bomen hebben een belangrijke functie voor ons; ze zuiveren de lucht. Bovendien maken bomen een sfeer in uw groene tuin. Dit zijn twee goede redenen om het onderhoud van uw bomen serieus te nemen. Boomverzorging is een specialiteit van Hoveniersbedrijf Hendrickx. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor boomverzorging. Wij zijn goed opgeleid en beschikken over actuele vakkennis van het snoeien, planten en verplanten van bomen, klim- en vang- technieken en specialistische apparatuur en hebben het juiste materiaal. Kortom; Hoveniersbedrijf Hendrickx is de specialist in de Noordoostpolder voor boomverzorging.

 • ziekteherkenning
 • bomen kappen / vellen
 • kandelaberen
Lees meer over boomverzorging

Betrouwbare partner

Tuinonderhoud bij bedrijven

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een expert op het gebied van aanleg en tuinonderhoud van bedrijfstuinen, bedrijfsgroen, kantoortuin en zakelijke groenvoorziening. Een juiste en verzorgde uitstraling van de tuin en/of groenvoorziening rondom uw bedrijf of kantoor is van groot belang. Een goed onderhouden bedrijfstuin draagt bovendien bij aan het verhogen van de werksfeer binnen het kantoor of bedrijf. Daarnaast biedt het een prachtige uitstraling naar uw klanten en relaties. Hierin kunnen wij u volledig ontzorgen, door middel van een onderhoudsabonnement nemen wij u alles uit handen. We bespreken u wensen en nemen dit op in een ontzorgingsabonnement. U heeft het hele jaar geen omkijken meer naar uw bedrijfstuin!

Lees meer over Onderhoud bij bedrijven

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Andere klanten

Kiezen ook voor ons

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

 • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
 • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
 • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
 • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
 • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt