Buitenverblijven

Specialist in houtbouw en buitenverblijven

Hendrickx is al jarenlang specialist in houtbouw. Onze medewerkers houden van hout. Houten buitenverblijven geven sfeer en laten je genieten van je tuin! Wij zorgen met onze buitenverblijven ervoor dat jij kan genieten van de mooie momenten! Relaxed in eigen tuin!

Op zoek naar een buitenverblijf voor in uw tuin? Bij Hendrickx hebben wij een ruim assortiment in verschillende buitenverblijven.

Een kapschuur, een plat dak, een zadeldak of toch de blokhut? Voor ieder wat wils en dat tegen een scherpe prijs!

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of gaat u liever eerst even in gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Waarom

Hendrickx?

  • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Specialist in Houtbouw

Tuinhuizen en Blokhutten

Hendrickx Buitenverblijven staat bekend als dé tuinhuizen specialist. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Het kopen van een tuinhuis vergt veel oriëntatie, maar de medewerkers van Hendrickx Buitenverblijven zullen u de gehele rit bijstaan

Overkapping plaatsen
Overkapping met glazen pui

Specialist in Houtbouw

Veranda’s en overkappingen

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen overkapping? Met een veranda van Hendrickx geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s gemaakt van hoogwaardige materialen. Een overkapping geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als uw woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Nodig alle vrienden, families en buren uit en geniet van een geweldige avond in jouw tuin. Een veranda zorgt voor veel gezelligheid!

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Andere klanten

Kiezen ook voor ons

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt