Enthousiaste klanten

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Daarom sturen wij zo op een tevreden klant. Als je tevreden bent over ons werk en uw tuin dan wordt het verhaal doorverteld. En dat vinden wij belangrijk.

Frans en Tiny Veendrick, Lemmer

In  de zomer van 2022 zijn wij bij Hoveniersbedrijf Hendrickx gekomen met de vraag ons te helpen een tuin te ontwerpen en aan te planten bij ons nieuw te bouwen huis in Lemmer. Wij kenden Hoveniersbedrijf Hendrickx al jaren; ze plantten ook al eerder een tuin aan bij ons, bij een vorig huis, dus wij wisten al dat het een gerenommeerd bedrijf is waarop we kunnen vertrouwen.

We hebben een paar avonden gezellig en constructief overleg gehad, waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen, over de vormgeving en de soorten beplanting. Daarna kwam er een voorstel voor het tuinontwerp. Na nog wat  aanpassingen van beider zijden zijn we gekomen tot een prachtig plan. Alles wat we wensten is verwerkt in de tuin!

Lees verder

Karen en Jaap Tol, Emmeloord, Franklinstraat (in de wijk Emmelhage).

Karen: “Toen onze nieuwbouwwoning net opgeleverd was en de tuin nog volledig aangelegd moest worden, kwamen wij via kennissen in contact met Hoveniersbedrijf Hendrickx. Het bedrijf staat goed bekend, daarom besloten wij de klus bij hen neer te leggen. Inmiddels zijn de jongens door de jaren heen al drie keer bij ons geweest om telkens weer aan een nieuw project te werken. We hadden bedacht om onze tuin in etappes aan te laten pakken. De jongens zijn destijds begonnen met de aanleg van het gras, de bestrating en een talud. We wonen namelijk aan het water. We waren meteen super tevreden over die klus. De tweede keer dat Hendrickx bij ons aan het werk ging is er vooral structuur aangebracht in de tuin, met beplanting en sfeer. Inmiddels is onze tuin voorzien van een prachtige vijver, een groot tuinhuis en een jacuzzi. Het is zó mooi geworden.
  

Lees verder

Herma en Henderikus Oostra, Emmeloord, Wies Kreukniethage (in de wijk Emmelhage).

Herma: “Hoveniersbedrijf Hendrickx kwam op ons pad door mijn werk als begeleidster bij de Peppelrode, een dagverblijf voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Het groenbedrijf heeft daar, in samenwerking met een paar cliënten van ons, de tuin aangepakt. Een prachtig project. Ze deden het erg leuk en het was overduidelijk te zien dat ze bij Hendrickx veel passie hebben voor hun vak, én voor de medemens. Berry en een paar anderen uit zijn team zijn later nog met de Peppelrode als vrijwilliger meegegaan naar een dierentuin. Een geweldige dag waar de cliënten erg van hebben genoten. Als ze geen hovenier waren geworden, dan konden ze bij wijze van spreken zo als begeleider bij ons aan de slag!

Lees verder

Martin en Leontine Koppelaar uit Lelystad. Parlaan, in het Golfparkresort.

Martin “Wat een mooi bedrijf! Onze tuin was 15 jaar oud en op verschillende plaatsen verzakt. We hadden een offerte opgevraagd bij meerdere hoveniersbedrijven, maar hadden bij geen van deze bedrijven een lekker gevoel. Totdat we in contact kwamen met Hendrickx. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord. Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed. Opzichter Jochem is toen bij ons geweest om de tuin te bekijken en te intensiveren waar onze behoeften liggen.

Lees verder