Met vakmanschap en klantgerichtheid

creëren wij de perfecte tuinbeleving

Klanttevredenheid

Wij, Hans Hendrickx en Berry Beernink, draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ons team van specialisten en hoveniers is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dit heeft ertoe geleid is dat wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste hoveniersbedrijven in de omgeving. Met vakmanschap en klantgerichtheid creëren wij de perfecte tuinbeleving voor onze klanten. Dit doen wij met heel veel passie voor ons vak. Gezamenlijk staan wij voor ons hoogste doel: Klanttevredenheid.

Waarom

Hendrickx?

  • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Talent + Ervaring = Onze sterkte

40 jaar ervaring

Met veertig jaar aan ervaring is Hans Hendrickx is grondlegger van Hoveniersbedrijf Hendrickx. Zijn liefde voor de groenbranche begon al in zijn vroege jeugd. Zijn ouders runden een plantenkwekerij aan de Espelerweg in Espel en gaven het groene-vingers-gevoel duidelijk door aan hun zoon. Tijdens zijn studiejaren ontstond het plan om de plantenkwekerij van zijn ouders uit te breiden met een hoveniersbedrijf.

Hoveniersbedrijf Hendrickx groeide in de jaren erna uit tot een groot succes. Berry Beernink schoof in 2011 aan als medevennoot, waarna ons opnieuw bedrijf een groeispurt doormaakte. Later sloot ook Jochem Hardorff zich bij ons aan, die nu de functie als bedrijfsleider bekleedt. Bent u benieuwd naar ons team en vindt u het leuk te lezen wat hen drijft in hun vak? 

Wij zijn op hoogte

van de laatste trends.

De tuinbranche is altijd in beweging en gevoelig voor nieuwe trends. Wij weten dat als het ander. Het is ons vak. Natuurlijk gaan wij hierin mee. Dit maakt ons vak uitdagend en bijzonder. Aan de andere kant weten wij natuurlijk precies wat wel en niet mogelijk is uw tuin. Wanneer u geïnspireerd bent geraakt door foto’s van trendy tuinen op internet, is het onze uitdaging deze wensen passend te maken binnen de mogelijkheden, en natuurlijk binnen uw beoogde budget. Dit doen wij door alle opties voor te leggen en een overzichtelijk beplantingsplan.

Alles onder één dak

Wij bieden een totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket. Dit is iets waarin wij ons absoluut onderscheiden, en wat als zeer prettig wordt ervaren door onze klanten. De afgelopen 10 jaar hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreid en innovatief machinepark. Daarnaast zijn wij vandaag de dag uitgegroeid met een groot, professioneel team en hebben wij alle disciplines in huis. Hier zijn wij erg trots op. Dit heeft ertoe geleid dat wij uiterst breed inzetbaar zijn, zeer snel en efficiënt kunnen werken en zo onze klanten veel tijd en kosten besparen. Voor u is het natuurlijk erg prettig dat u alleen met ons te maken heeft en u zich niet druk hoeft te maken over allerlei rand- en regelzaken.

tuinaanleg

Nazorg: Wij gaan voor

100% tevredenheid

Wanneer uw droomtuin gerealiseerd is, zullen wij met regelmaat nog even bij u langskomen om te kijken hoe de tuin zich ontwikkelt. Nazorg is een vast onderdeel van onze service. Ook staan wij open voor alle kritieken en vragen over uw nieuwe tuin. Graag zelfs. Aarzel niet contact met ons op te nemen wanneer u zelf op een probleem stuit. Onze bereikbaarheid zal niet minder zijn wanneer het om een klacht gaat. Of het nu gaat om een lowbudget-tuin een gigantisch project, wij zetten alles in het werk om onvoorziene problemen om te lossen. Dit is een onderdeel van de Hendrickx-cultuur waar wij bekend om staan.

MVO; Ondernemen met

oog voor de medemens.

Ons bedrijf staat bekend om de vele maatschappelijke projecten die met liefde oppakken. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanleg van de tuin voor Activiteitencentrum De Peppelrode in Emmeloord, een instelling voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Het is een project met z’n allen ontzettend veel plezier aan hebben beleefd. Hierbij hebben we de tuin samen met de bewoners aangepakt en dat leverde voor beide partijen veel mooie leermomenten op.

Mooie

Projecten

Natuurlijk genieten we van alle projecten, groot en klein. Toch zijn er altijd klussen die ons extra bijblijven. Zo hebben wij bijvoorbeeld de tuin van Annemarie Jorritsma, de voormalig burgemeester van Almere, mogen aanleggen. Een fantastisch project. Het is best heel bijzonder en een grote eer om de tuin van een bekende Nederlander te mogen aanleggen. Annemarie Jorritsma koos voor een tuin met een klassieke, parkachtige uitstraling. En dat midden in de nieuwbouw-stad Almere. Een uitdaging dus. Maar we zijn erin geslaagd. De tuin is prachtig geworden. Maar zo zijn er zoveel projecten waar we met trots en plezier op terugkijken. Mocht u het interessant vinden, klik hier om 3 mooie verhalen te lezen van klanten die vertellen over hun tuin en over hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.

Bekijk onze projecten

Dit is wat klanten zeggen

over Hoveniersbedrijf Hendrickx

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat Hoveniersbedrijf Hendrickx goed bekend staat. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren veel mooie reviews mogen ontvangen. Natuurlijk is dit iets om enorm trots op de zijn. Hieronder een paar mooie, veelzeggende fragmenten uit verschillende reviews:

“Het zijn harde werkers. Ze maken hun beloftes waar en verstaan hun vak goed. Prachtig vakmanschap!”

“Die jongens hebben het donders mooi voor elkaar. Alles onder één dak, geen gezeur met andere partijen. Ze hebben de complete klus zelf gedaan.”

“Ze spelen open kaart. Het voelde meteen vertrouwd.”

“Niet praten, maar poetsen. Mooi bedrijf. We zijn al jaren klant bij Hendrickx.”

“Het is een toegankelijk bedrijf. En ze zijn ook transparant in wat ze precies doen. Dat is prettig. Wij wilden een onderhoudsvriendelijke tuin. Die kregen wij. Binnen ons beoogde budget. Zonder onverwachte kosten achteraf.”

“Echte poldermentaliteit! Ze zijn zo lekker down to earth. De passie straalt er vanaf en die is ook terug te voelen in onze tuin. Ze hebben duidelijk verstand van zaken.”

Dit is wat klanten zeggen

over Hoveniersbedrijf Hendrickx

“Mijn vrouw en ik zijn bij de hele aanleg van onze tuin betrokken gebleven. En ook tijdens de klus hebben wij inspraak gehad. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben precies de tuin gekregen zoals we wilden. Het is echt onze droomtuin geworden, waar nog jaren van zullen genieten.”

“Een gerenommeerde club. Ze staan goed bekend. Daarom koos ik voor Hendrickx. En ze hebben zich dubbel en dwars bewezen.”

“Wij hebben een hippe en kindvriendelijke tuin gekregen, met toch ontzettend veel sfeer, precies zoals we in gedachten hadden. De prijs is ons alles meegevallen. Het klopt en het voelt gewoon goed. Deze mensen zijn integer.”

“Het moest snel gebeuren. En dat is gelukt ook. Het ontwerp, de aanleg, de afwerking. Binnen mum van tijd hadden ze het voor elkaar. Jongens, chapeau!”

“Mijn vrouw en ik zijn bij de hele aanleg van onze tuin betrokken gebleven. En ook tijdens de klus hebben wij inspraak gehad. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben precies de tuin gekregen zoals we wilden. Het is echt onze droomtuin geworden, waar nog jaren van zullen genieten.”

“Een gerenommeerde club. Ze staan goed bekend. Daarom koos ik voor Hendrickx. En ze hebben zich dubbel en dwars bewezen.”

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Andere klanten

Kiezen ook voor ons

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt