Het aanleggen van uw tuin

Wanneer het tuinontwerp is klaar is en het beplantingsplan duidelijk is kunnen de materialen worden uitgezocht en kan het echte werk beginnen! De tuinaanleg is ons vak. Uw tuin kan worden aangelegd. Hoveniersbedrijf Hendrickx verzorgt de tuinaanleg professioneel en volgens afspraak.

U hoeft niet op zoek te gaan naar een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverbouwer, plantendeskundige, elektricien. We hebben het materiaal om alles voor u te doen. Van grote kraan tot zaaicombinatie en van shovel tot rupsdumper. Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft alles in huis en is daarmee één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.
Voor zowel kleine als grote aanlegwerkzaamheden staan we voor u klaar. We verwijderen de huidige beplanting, verzorgen het grondwerk, leggen (sier)bestrating en beplanten de tuin met planten, struiken en bomen. Daarnaast maken we uw tuin compleet met bijv. een vijver, schuttingen, tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten. een prieeltje, pergola of andere voorzieningen, zoals beregening en verlichting.
Kortom, uw tuinaanleg is bij ons in vakkundige handen.

Waarom

Hendrickx?

  • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Samen met u gaan we

Grondwerk en grondverzet

Een goede voorbereiding is daar heel erg belangrijk en dus is het essentieel dat deze grond op de juiste manier wordt bewerkt. Wij verrichten graafwerkzaamheden van elke omvang, van kleine projecten tot grote projecten. Kleinere tuinwerkzaamheden gebeuren. Graafwerk van grotere omvang voeren wij uit met de graafmachines.

Lees meer over grondwerk
tuinaanleg

Snel, efficiënt en flexibel

Bestrating

De aanleg van een mooie tuin wordt mede bepaald door de manier waarop de bestrating is aangelegd. Sierbestrating is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuincultuur. Met de juiste sierbestrating op de juiste plaats krijgt uw tuin een unieke en persoonlijke sfeer. Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch werk.

Lees meer over bestrating

Samen met u gaan we

Beschoeiing en damwand plaatsen

Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en beton. Beschoeiing wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, kanalen en vijvers. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever.

Lees meer over Beschoeiing en damwand plaatsen

Snel, efficiënt en flexibel

Vijvers

De vijver creëert beleving in de tuin. Ook geeft een vijver ruimte en structuur aan uw tuin. Uiteraard moet er rekening gehouden worden met de veiligheid. Een vijver in de tuin is zeer rustgevend. Het geeft wat extra sierwaarde aan het geheel en meer perspectief. In de meeste gevallen werkt het verruimend. Water leeft en trekt leven aan. Iedere dag ontdekt u weer nieuwe dingen.

Lees meer over vijvers aanleggen

Geheel naar uw smaak en wens

Schuttingen

Een afscheiding zorgt voor voldoende privacy en kan een mooie onderbreking zijn in uw tuin. Daarnaast is de keus van de afscheiding erg bepalend voor de beleving in de tuin. Een mooie houtschutting, schutting van gaaswerk of een natuurlijke afscheiding we hebben alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Samen met u kijken we wat het best passend is bij uw wensen!

 

Lees meer over schuttingen
Schuttingen

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Andere klanten

Kiezen ook voor ons

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt