Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft uitstekend werk geleverd met de levering van coniferen bij ons. Het bestellen De kwaliteit, levering en afhandeling waren allemaal naar tevredenheid. Zeer tevreden met hun product en service! Ik kan het u aanraden en zal zelf zeker weer bij hen bestellen.

Albert Hornstra

Wij hebben recent onze tuin compleet laten aanpakken door de firma Hendrickx. Na een eerste vriendelijk contact is er een ontwerp gemaakt. Dit plan is na volle tevredenheid uitgevoerd. Er werd hard en professioneel gewerkt. Ze kwamen op tijd, zijn beleefd en vakkundig. Alles werd binnen de gestelde termijn opgeleverd en het resultaat mag er zijn. We zijn er heel blij mee en gaan ook nog een onderhoud contract op laten stellen, zodat alles mooi blijft. Ook dit behoort tot hun mogelijkheden. Wij zouden zo weer voor dit bedrijf kiezen.

Saskia van Mook

Soms heb je bedrijven met van die horkerige werklui over de vloer, waar je je eigenlijk helemaal niet zo prettig bij voelt. Je ziet ze liever gaan dan komen. Bij Hendrickx is dat het tegenovergestelde. Het zijn gewoon hele gezellige en sociale gasten. Mijn vrouw vond het zelfs een beetje jammer toen de klus af was. Dit is een bedrijf waar afspraak echt afspraak is. Als ze zeiden dat ze kwamen, dan stonden ze er ook. Kwam er toch onverhoopt iets tussen, dan belden ze dat ’t een uurtje later werd, maar dat wás dan ook zo. En dat is heel prettig. Het is een bedrijf waar je van op aan kunt.

Martin en Leontine Koppelaar

Berry en een paar anderen uit zijn team zijn later nog met de Peppelrode als vrijwilliger meegegaan naar een dierentuin. Een geweldige dag waar de cliënten erg van hebben genoten. Naast dat ze hun werk fantastisch doen, is het gewoon een heel prettig bedrijf om over de vloer te hebben. Ze luisteren écht naar je. De medewerkers van Hendrickx zijn erg vriendelijk en sociaal. En, heel belangrijk vind ik zelf, ze ruimen netjes hun rommel achter zich op. Je kunt ze met gerust hart alleen in je tuin achterlaten, ze zijn integer en betrouwbaar.”

Herma en Henderikus Oostra

Wat wij erg prettig vinden is dat Berry eerlijk is over wat wel en niet mogelijk is, maar toch voor alles een mooi, en misschien zelfs beter alternatief vindt. Als het dan toch iets duurder wordt, is hij daar open en eerlijk over, en legt hij de keuze eerst bij ons neer. En zo hoort het ook. Ook dat stukje nazorg, dat doen ze gewoon hartstikke goed bij Hendrickx. Berry besteedt veel aandacht aan zijn klanten. Ik denk dat hier de grote kracht ligt van dit hoveniersbedrijf. 

Karen en Jaap Tol

Zeer goede ervaring met dit hoveniersbedrijf! Berry & co. hebben onze tuin helemaal opnieuw aangelegd naar grote tevredenheid. Ze hebben echt verstand van zaken, komen afspraken na, leveren goede service en dat allemaal voor een schappelijke prijs. Ik kan Hoveniersbedrijf Hendrickx dan ook van harte aanbevelen.

Anja van Ginkel

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard.

Monique Kampshoff

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

Pieter P

Hendrickx is een bijzonder prettig en kundig hoveniersbedrijf. Ze communiceren goed, doen wat ze afspreken, en leveren net werk. Dat maakt hoveniersbedrijf Hendrickx een aanrader.

Mari van Dorst