Klanten aan het woord

Martin en Leontine Koppelaar - Lelystad (Golfparkresort)

Martin “Wat een mooi bedrijf! Onze tuin was 15 jaar oud en op verschillende plaatsen verzakt. We hadden een offerte opgevraagd bij meerdere hoveniersbedrijven, maar hadden bij geen van deze bedrijven een lekker gevoel. Totdat we in contact kwamen met Hendrickx. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord. Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed. Opzichter Jochem is toen bij ons geweest om de tuin te bekijken en te intensiveren waar onze behoeften liggen.

Een paar elementen wilden we graag behouden. Namelijk de vijver, het tuinhuis en een paar mooie bomen. Dit was geen enkel probleem. Omdat onze tuin een enorme omvang heeft, wilden we graag dat er wat gezellige hoekjes gecreëerd zouden worden. Jochem maakte een mooi plan met onder andere het idee om de vijver op te hogen, zodat deze het grote pronkstuk van de tuin zou worden. Het voelde gewoon goed. We hebben meteen Ja gezegd.

En toen begon het feestje. Geweldig. Uitgerust met de mooiste apparatuur en machines stonden ze op het afgesproken tijdstip bij ons voor de deur. Wát een kwaliteit straalt dit bedrijf uit! Met 6 man sterk hebben ze eerst de tuin leeg getrokken. Daarna is de hele tuin in 6 weken tijd vakkundig onder leiding van Rick opgebouwd. Fijne jongen, die Rick. Het hele team trouwens. Allemaal prettige en sociale mensen. En heel erg tof, er was ook een jongedame aan het werk. Ook tijdens de klus was alles nog bespreekbaar. Als we zeiden iets toch wat minder mooi te vinden, werd dit zonder mopperen aangepast of veranderd.

Soms heb je bedrijven met van die horkerige werklui over de vloer, waar je je eigenlijk helemaal niet zo prettig bij voelt. Je ziet ze liever gaan dan komen. Bij Hendrickx is dat het tegenovergestelde. Het zijn gewoon hele gezellige en sociale gasten. Mijn vrouw vond het zelfs een beetje jammer toen de klus af was. Dit is een bedrijf waar afspraak echt afspraak is. Als ze zeiden dat ze kwamen, dan stonden ze er ook. Kwam er toch onverhoopt iets tussen, dan belden ze dat ’t een uurtje later werd, maar dat wás dan ook zo. En dat is heel prettig. Het is een bedrijf waar je van op aan kunt.

Mijn vrouw en ik genieten enorm van onze tuin, die nu fungeert als een soort verlengstuk van ons huis. Het is ons zo goed bevallen dat we onlangs ook de voortuin hebben aan laten pakken door Hendrickx. Maar dat moest wel weer onder leiding van Rick, vonden mijn vrouw  en ik. En hoe leuk, onze boxer, die herkende Rick na al die maanden nog steeds!”

 

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt