Klanten aan het woord

Karen en Jaap Tol - Emmeloord (Emmelhage)

Karen: “Toen onze nieuwbouwwoning net opgeleverd was en de tuin nog volledig aangelegd moest worden, kwamen wij via kennissen in contact met Hoveniersbedrijf Hendrickx. Het bedrijf staat goed bekend, daarom besloten wij de klus bij hen neer te leggen. Inmiddels zijn de jongens door de jaren heen al drie keer bij ons geweest om telkens weer aan een nieuw project te werken. We hadden bedacht om onze tuin in etappes aan te laten pakken. De jongens zijn destijds begonnen met de aanleg van het gras, de bestrating en een talud. We wonen namelijk aan het water. We waren meteen super tevreden over die klus. De tweede keer dat Hendrickx bij ons aan het werk ging is er vooral structuur aangebracht in de tuin, met beplanting en sfeer. Inmiddels is onze tuin voorzien van een prachtige vijver, een groot tuinhuis en een jacuzzi. Het is zó mooi geworden.

We zijn iedere keer zelf met ideeën gekomen, aangezien we eigenlijk precies weten wat we willen en mooi vinden. Berry komt dan vervolgens met een plan waar al onze wensen in verwerkt staan. Met zijn kennis en adviezen zijn we iedere keer tot een mix gekomen van zijn en onze ideeën. En altijd pakte dit weer fantastisch uit. Wat wij erg prettig vinden is dat Berry eerlijk is over wat wel en niet mogelijk is, maar toch voor alles een mooi, en misschien zelfs beter alternatief vindt. Als het dan toch iets duurder wordt, is hij daar open en eerlijk over, en legt hij de keuze eerst bij ons neer. En zo hoort het ook. De jongens gaan pas weg als de klus naar volle tevredenheid af is. Berry is heel dedicated, hij wil gewoon dat zijn klanten tevreden zijn en laat hen niet achter met twijfels. Vorige week belde hij ons nog op, alleen om ons eraan te helpen herinneren de pomp van de vijver uit te schakelen, vanwege de langdurige vorst die op komst is. Ook dat stukje nazorg, dat doen ze gewoon hartstikke goed bij Hendrickx.”

Jaap: “Berry besteedt veel aandacht aan zijn klanten. Ik denk dat hier de grote kracht ligt van dit hoveniersbedrijf. Door echt goed te luisteren, weet Berry precies wat we willen en voelt hij daardoor feilloos aan wat goed bij ons past. Wat ik ook mooi vind om te zien is hoe het personeel zich thuis voelt in het bedrijf. Je kunt echt aan ze merken dat ze gewaardeerd en gezien worden. Je voelt dat de sfeer goed is. Het zijn stuk voor stuk fijne jongens, en allemaal harde werkers. En natuurlijk wordt er heus wel eens een fout gemaakt. Maar alles wordt bespreekbaar gemaakt en netjes opgelost. Bij Hendrickx is ook plaats voor jongens die door een verstandelijke beperking een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze jongens komen heel mooi tot hun recht bij dit bedrijf. Het is bijzonder om te zien hoe Berry dit aanpakt met hen, want dat doet hij op een hele leuke en natuurlijke manier. Ik vind het heel mooi dat Hendrickx zich voor deze mensen inzet. Top Hovenier in Emmeloord”.

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt