Klanten aan het woord

Herma en Henderikus Oostra - Emmeloord (Emmelhage).

Herma: “Hoveniersbedrijf Hendrickx kwam op ons pad door mijn werk als begeleidster bij de Peppelrode, een dagverblijf voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Het groenbedrijf heeft daar, in samenwerking met een paar cliënten van ons, de tuin aangepakt.

Een prachtig project. Ze deden het erg leuk en het was overduidelijk te zien dat ze bij Hendrickx veel passie hebben voor hun vak, én voor de medemens. Berry en een paar anderen uit zijn team zijn later nog met de Peppelrode als vrijwilliger meegegaan naar een dierentuin. Een geweldige dag waar de cliënten erg van hebben genoten. Als ze geen hovenier waren geworden, dan konden ze bij wijze van spreken zo als begeleider bij ons aan de slag!

Toen mijn man en ik zelf een nieuwe tuin aan wilden laten leggen, hebben wij deze klus vanzelfsprekend meteen bij Hendrickx neergelegd. We woonden destijds nog aan de Jaeanne d’Arclaan, in de wijk Emmelhage. De tuin bestond slechts uit een saaie grasvlakte en werd binnen mum van tijd getransformeerd is een sfeervolle tuin met veel groen, een mooie steiger aan het water en twee tuinhuizen. Hendrickx had zich wederom helemaal bewezen, het was echt een prachtige tuin geworden.

In september verhuizen wij naar de Wies Kreukniethage, in dezelfde wijk, en ook daar zal Hendrickx de tuin weer voor ons aanleggen. Voor deze notariswoning hebben wij gekozen voor een nostalgische tuin met mooie, oude stenen, helemaal passend bij deze woning. Op aanraden van Berry heb ik op Pinterest een moodboard gemaakt, zodat hij precies wist welke stijl ik in gedachten had en hoe we het deze keer graag wilden hebben. Erg handig. Berry heeft echt zijn best gedaan om weer helemaal te schikken naar onze wensen. We wilden heel graag weer een onderhoudsvriendelijke tuin. Met zeker ook veel groen. Mijn man vindt het prima om af en toe wat aan de tuin te doen, maar het tuinwerk hoeft wat ons betreft niet langer dan een dag in beslag te nemen. Ook zal er in onze nieuwe tuin een mooie vijver komen en een tuinhuis, met dit keer een gave overkapping. Ik verheug me er weer ontzettend op. En één weet ik wel zeker, de tuin wordt hoe dat ook weer helemaal prachtig.

Naast dat ze hun werk fantastisch doen, is het gewoon een heel prettig bedrijf om over de vloer te hebben. Ze luisteren écht naar je. De medewerkers van Hendrickx zijn erg vriendelijk en sociaal. En, heel belangrijk vind ik zelf, ze ruimen netjes hun rommel achter zich op. Je kunt ze met gerust hart alleen in je tuin achterlaten, ze zijn integer en betrouwbaar.”

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt