Klanten aan het woord

Frans en Tiny Veendrick (Lemmer)

In  de zomer van 2022 zijn wij bij Hoveniersbedrijf Hendrickx gekomen met de vraag ons te helpen een tuin te ontwerpen en aan te planten bij ons nieuw te bouwen huis in Lemmer. Wij kenden Hoveniersbedrijf Hendrickx al jaren; ze plantten ook al eerder een tuin aan bij ons, bij een vorig huis, dus wij wisten al dat het een gerenommeerd bedrijf is waarop we kunnen vertrouwen.

We hebben een paar avonden gezellig en constructief overleg gehad, waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen, over de vormgeving en de soorten beplanting. Daarna kwam er een voorstel voor het tuinontwerp. Na nog wat  aanpassingen van beider zijden zijn we gekomen tot een prachtig plan. Alles wat we wensten is verwerkt in de tuin!

Toen de werkmannen aan de slag konden, ging het gestaag door. De jongens dachten heel goed mee en wilden ook veranderingen die wij tussentijds bedachten, uitvoeren. Zeer prettig om aan het werk te hebben.

In januari  2023 gingen wij verhuizen en was onze hele tuin, inclusief bestrating, af!
Wij hadden er voor gekozen kant en klare graszoden te laten leggen en dat stond gelijk prachtig. In de afgelopen zomer was er al een hele mooie begroeiing; je kon je gewoon niet voorstellen dat er zo kort geleden nog helemaal niets stond!

Wij zijn heel erg blij en tevreden over de werkwijze en het eindresultaat.

Frans en Tiny Veendrick, Lemmer

Bekijk deze tuin

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 40+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt