Hovenier Marknesse

Samen met u, is onze kracht

Bent u opzoek naar een goede hovenier in Marknesse? Met vakmanschap en klantgerichtheid creëren wij voor u de perfecte tuinbeleving. Wij doen dit al jaren, ook in de omgeving Marknesse. Wanneer u gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u bij Hoveniersbedrijf Hendrickx aan het goede adres. Wij bieden alles onder één dak. Dat is prettig, want daardoor heeft u te maken met maar één partij. Wij hebben alle kennis, kunde en materialen in huis. Ons hoveniersbedrijf gelooft in het motto: ‘Samen met u, is onze kracht’. En dat al veertig jaar lang. Ook als hovenier in Marknesse hebben wij in uw regio al veel mooie tuinen mogen creëren en onderhouden. Bent u nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk hier een paar prachtige tuinen die wij onder andere als hovenier in Marknesse hebben mogen creëren.

Waarom

Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Jouw tuin in Marknesse

Uw ideeën samengevat in een professioneel plan met een Hovenier uit Marknesse

Heeft u al precies in gedachten hoe de nieuwe tuin eruit moet gaan zien? Of laat u zich liever adviseren en verrassen met een mooi plan? Wij gaan in ieder geval eerst met u in gesprek om te inventariseren waar uw behoeften precies liggen. Samen met u bekijken we uw tuin zoals deze er nu bij ligt en kunt u al uw ideeën, twijfels en wensen met ons bespreken. Of u nu gaat voor een lowbudget-tuin of een tuin waarbij een groter budget besteed mag worden, u ontvangt hoe dan ook eerst een mooi beplantingsplan van ons. Hierin wordt u eerlijk geadviseerd en komen wij met mooie aanvullingen en ideeën waar u zelf wellicht nooit op gekomen zou zijn. Wij staan als hovenier in Marknesse bekend als een eerlijk en open groenbedrijf, dat echt meedenkt met de klant. En daar zijn wij heel trots op.

Al 40 jaar actief

als hovenier in Marknesse

Hoveniersbedrijf Hendrickx is al 40 jaar een succesvol en gerenommeerd groenbedrijf in de omgeving Noordoostpolder, Emmeloord, Zwolle, Marknesse en Lelystad. Wat ooit begon als een eenmanszaak, gerund door Hans Hendrickx, is vandaag de dag uitgegroeid tot een fantastisch en bloeiend bedrijf met een groot en deskundig team. Het bedrijf is tegenwoordig in handen van Hans Hendrickx en Berry Beernink, die ooit als 17-jarige jongen begon als vakantiekracht bij ons. Later sloot ook Jochem Hardorff zich bij ons aan, die nu de functie van bedrijfsleider bekleedt. Bent u benieuwd naar ons team en vindt u het leuk te lezen wat hen drijft in hun vak? Op deze pagina stellen wij onze medewerkers graag aan u voor.

Trendy

hoveniersbedrijf in Marknesse

Als ondernemer is de groenbranche zijn wij goed op hoogte van de laatste trends. Dit is onderdeel van ons vak. Een mooie trend op het moment is de zogenaamde vacay-tuin. Hierbij creëren bij een tuin waarbij een vakantie in eigen tuin mogelijk is. Door de coronacrisis kunnen veel mensen niet op vakantie en is juist de tuin een belangrijk onderdeel geworden van het woongenot. Een mooie overkapping, of een knus tuinhuis met openslaande deuren behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook erg in trek momenteel; een trendy terras op vlonders met een loungehoek omgeven met hippe palmplanten. Wenst u liever een klassieke tuin, of misschien iets totaal nieuws? We denken hoe dat ook graag met u mee. Maak hier een afspraak met één van onze specialisten.

Één aanspreekpunt voor alles in de Tuin

Hovenier in Marknesse die alles onder één dak biedt.

Wij krijgen van onze klanten in omgeving Marknesse dikwijls te horen hoe fijn het is dat wij een totaalpakket kunnen bieden. Dit is iets waarin wij ons absoluut onderscheiden. De afgelopen 10 jaar hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreid en innovatief machinepark. Daarnaast zijn wij vandaag de dag uitgegroeid met een groot, professioneel team en hebben wij alle disciplines in huis. Hier zijn wij erg trots op. Dit heeft ertoe geleid dat wij als hovenier in Marknesse uiterst breed inzetbaar zijn, zeer snel en efficiënt kunnen werken en zo onze klanten veel tijd en kosten besparen. Voor u is het natuurlijk erg prettig dat u alleen met ons te maken heeft en u zich niet druk hoeft te maken over allerlei rand- en regelzaken. 

Groen bedrijf

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als groenbedrijf in Marknesse staat wij bekend als een sociaal bedrijf met oog voor de medemens, door de vele maatschappelijke projecten die met liefde oppakken. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanleg van de tuin voor activiteitencentrum in de Noordoostpolder (De Peppelrode), een instelling voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Het is een project waar we met z’n allen ontzettend veel plezier aan hebben beleefd. Hierbij hebben we de tuin samen met de bewoners aangepakt en dat leverde voor beide partijen veel mooie leermomenten op. Zoekt u een hovenier in Marknesse dat maatschappelijk verantwoord onderneemt? Maak hier een afspraak met één van onze specialisten. 

Eerlijk en betrouwbaar

Het hoveniersbedrijf in Marknesse dat écht nazorg levert

Wanneer uw droomtuin gerealiseerd is, zullen wij met regelmaat nog even bij u in Marknesse langskomen om te kijken hoe uw tuin zich ontwikkelt. Nazorg is een vast onderdeel van onze service. Ook staan wij open voor alle kritieken en vragen over uw nieuwe tuin. Graag zelfs. Aarzel niet contact met ons op te nemen wanneer u zelf op een probleem stuit. Onze bereikbaarheid zal niet minder zijn wanneer het om een klacht gaat. Of het nu gaat om een lowbudget-tuin een gigantisch project, wij zetten alles in het werk om onvoorziene problemen om te lossen. Dit is een onderdeel van de Hendrickx-cultuur waar wij bekend om staan.

Trots

Projecten waar we trots op zijn

Natuurlijk genieten we van alle projecten, groot en klein. Toch zijn er altijd klussen die ons extra bijblijven. Zo hebben wij bijvoorbeeld de tuin van Annemarie Jorritsma, de voormalig burgemeester van Almere, mogen aanleggen. Een fantastisch project, waar we écht heel trots op zijn. Het is best heel bijzonder en een grote eer om de tuin van een bekende Nederlander te mogen aanleggen. Jorritsma koos voor een tuin met een klassieke, parkachtige uitstraling. En dat midden in de nieuwbouw-stad Almere. Een uitdaging dus. Maar we zijn erin geslaagd. De tuin is prachtig geworden. Maar zo zijn er zoveel projecten waar we met trots en plezier op terugkijken. Mocht u het interessant vinden, klik hier om 3 mooie verhalen te lezen van klanten die vertellen over hun tuin en over hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren. Bent u enthousiast geworden, maak dan een kennismakingsafspraak met ons als hovenier in Marknesse. 

Eerlijk en betrouwbaar

Een hovenier in Marknesse met de beste recensies

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat Hoveniersbedrijf Hendrickx ook als hovenier in Marknesse goed bekend staat. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren veel mooie reviews mogen ontvangen. Natuurlijk is dit iets om enorm trots op de zijn. Hieronder een paar mooie, veelzeggende fragmenten uit verschillende reviews:

“Het zijn harde werkers. Ze maken hun beloftes waar en verstaan hun vak goed. Prachtig vakmanschap!”

“Die jongens hebben het donders mooi voor elkaar. Alles onder één dak, geen gezeur met andere partijen. Ze hebben de complete klus zelf gedaan.”

Trots

Projecten waar we trots op zijn

“Ze spelen open kaart. Het voelde meteen vertrouwd.”

“Niet praten, maar poetsen. Mooi bedrijf. We zijn al jaren klant bij Hendrickx.”

“Het is een toegankelijk bedrijf. En ze zijn ook transparant in wat ze precies doen. Dat is prettig. Wij wilden een onderhoudsvriendelijke tuin. Die kregen wij. Binnen ons beoogde budget. Zonder onverwachte kosten achteraf.”

“Echte poldermentaliteit! Ze zijn zo lekker down to earth. De passie straalt er vanaf en die is ook terug te voelen in onze tuin. Ze hebben duidelijk verstand van zaken.”

“Mijn vrouw en ik zijn bij de hele aanleg van onze tuin betrokken gebleven. En ook tijdens de klus hebben wij inspraak gehad. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben precies de tuin gekregen zoals we wilden. Het is echt onze droomtuin geworden, waar nog jaren van zullen genieten.”

“Een gerenommeerde club. Ze staan goed bekend. Daarom koos ik voor Hendrickx. En ze hebben zich dubbel en dwars bewezen.”

“Wij hebben een hippe en kindvriendelijke tuin gekregen, met toch ontzettend veel sfeer, precies zoals we in gedachten hadden. De prijs is ons alles meegevallen. Het klopt en het voelt gewoon goed. Deze mensen zijn integer.”

“Het moest snel gebeuren. En dat is gelukt ook. Het ontwerp, de aanleg, de afwerking. Binnen mum van tijd hadden ze het voor elkaar. Jongens, chapeau!”

Laten we samen werken

Eén aanspreekpunt
voor de juiste klus

Met trots gewerkt aan

Onze tuinen

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Waarom kiezen voor

Hoveniersbedrijf
Hendrickx?

  • 30+ jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder
  • Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!
  • Eén aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden
  • Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark met o.a. shovel, kranen, rupsdumper en zaaicombinatie
  • Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

Werkzaam in veel regio’s

Altijd in de buurt