Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Tuinontwerp

Tuinontwerp – Uw tuin ontwerpen

Een tuinontwerp en beplantingsplan met de juiste beplanting naar uw wensen is één van onze specialiteiten. Een goed plan is essentieel in een tuin. Het tuinontwerp en beplantingsplan vormen de basis voor uw droomtuin. De tuin niet meer als last maar als lust, door een goed tuinontwerp en beplantingsplan. Een goed tuinontwerp met een goed beplantingsplan geeft meer waarde aan uw woning. Tevens kan door een juiste beplanting het onderhoud van de tuin behoorlijk verminderd worden (onderhoudsarm).

Voor een tuinontwerp is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Flevoland en Lemmer.

tuinontwerp emmeloord

Tuinontwerp en tuindesign

Bij het ontwerpen van een geschikte tuin komen veel aspecten kijken afgestemd op uw wensen en eisen, op uw situatie. Vaak heeft u al een bepaalde voorstelling of gedachte over het uiteindelijke resultaat. Een of meerdere hand geschetste of digitale ontwerpen zullen aan u worden gepresenteerd. Uw tuin wordt zo een verlengstuk van uw woonkamer.

Lees verder
tuinontwerp en beplanting

Beplanting

De beplanting is één van de belangrijkste factoren in uw tuin. Beplanting bepaalt de sfeer van de tuin. Bloeiende planten en bomen geven een prachtig beeld. Zo kan een schitterende natuur van bloemen en planten gecreëerd worden in uw eigen tuin. Levende materialen brengen uw tuin daarna letterlijk tot leven. Uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder en Flevoland.

Lees verder
tuinontwerp en beplantingsplan

Beplantingsplan

Bij een ontwerp kan een beplantingsplan gemaakt worden. Het beplantingsplan is een tekening waarin de plaats van alle bomen, heesters en vaste planten is aangegeven. Onze beplantingsdeskundige stelt dit plan op en maakt een overzicht van alle bomen, heesters, bloemen en hagen die geplaatst gaan worden. Een goed beplantingsplan kan een tuin maken of breken.

Lees verder

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 10 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff