Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin

Om uw tuin mooi te houden, is het erg belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden en regelmatig te onderhouden. Tuinonderhoud zoals het maaien van het gazon, onkruid wieden, snoeien en bemesten zijn slechts enkele voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin die erg belangrijk zijn.

Wilt u uw tuinonderhoud niet zelf doen maar liever uit handen geven? Hoveniersbedrijf Hendrickx biedt u hierbij graag de helpende hand. Wij kunnen in overleg op regelmatige basis uw tuin onderhouden, zodat u altijd kunt genieten van een verzorgde tuin. Dit is erg belangrijk, want tuinonderhoud vormt de basis voor een mooie tuin!

Voor uw tuinonderhoud is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Flevoland en Lemmer.

boomverzorging en snoeien

Boomverzorging en snoeien

Ook voor de jaarlijkse snoeibeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in snoeiwerkzaamheden en u kunt dan ook bij ons terecht voor speciaal snoeiwerk, zoals extreem hoge of dikke bomen. Mocht een boom te hoog zijn om te kappen waardoor hij niet kan vallen, dan hebben een techniek achter de hand waarbij wij de boom van bovenuit ‘uitkleden’.

Lees meer
tuinonderhoud voor bedrijven

Onderhoudscontracten voor particulieren en bedrijven

U kunt er voor kiezen het onderhoud geheel door ons te laten verzorgen. Met ons onderhoudscontract bieden wij u deze mogelijkheid. Wij nemen het werk uit uw handen voor bijvoorbeeld de voor- en najaarsbeurt en/of het regulier onderhoud. Wij onderhouden uw tuin volgens de gemaakte afspraken.

Lees meer

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 9 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff