Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een expert op het gebied van aanleg en tuinonderhoud van bedrijfstuinen, bedrijfsgroen, kantoortuin en zakelijke groenvoorziening. Een juiste en verzorgde uitstraling van de tuin en/of groenvoorziening rondom uw bedrijf of kantoor is van groot belang. Een goed onderhouden bedrijfstuin draagt bovendien bij aan het verhogen van de werksfeer binnen het kantoor of bedrijf.

tuinonderhoud bedrijven emmeloord noordoostpolder

Wilt u het gehele jaar genieten van een goed verzorgde tuin en vooraf weten wat hiervoor de kosten zijn? Wilt u er zeker van zijn dat er gesnoeid wordt in het juiste seizoen? U heeft een bedrijf in de Flevoland of de Noordoostpolder en wil het onderhoud van uw kantoor tuin of bedrijfstuin door een externe partij laten verzorgen? Kies dan voor Hoveniersbedrijf Hendrickx.

Onderhoudscontracten

U kunt er voor kiezen het onderhoud geheel door ons te laten verzorgen. Met ons onderhoudscontract bieden wij u deze mogelijkheid. Wij nemen het werk uit uw handen voor bijvoorbeeld de voor- en najaarsbeurt en/of het regulier onderhoud. Wij onderhouden uw tuin volgens de gemaakte afspraken. Wij komen dan 8 keer per jaar bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren, zoals het verwijderen van onkruid, het onderhouden van bestratingen, het gazon onderhouden en maaien. In principe is alles mogelijk en kunnen we overal afspraken over maken.

We hebben vele bedrijfstuinen, zakelijke groenvoorziening, kantoortuinen en onderhoudsprojecten gerealiseerd in onze regio Flevoland; de Noordoostpolder, Emmeloord, Lemmer en Lelystad.

Wij voeren het groen- en tuinonderhoud uit voor:

 •  Bedrijven
 • Verenigingen van eigenaren
 • Begraafplaatsen
 • Gemeenten
 • Zorginstellingen
 • Banken
 • Scholen

Welke bedrijven en instellingen kiezen voor Hoveniersbedrijf Hendrickx?

O.a. deze bedrijven in de Noordoostpolder en Lemmer maken al gebruik van onze diensten:

 • Mercatus
 • Lemmer Wonen
 • CameraNU.nl
 • Countus
 • van Meijel automatisering
 • Profyto
 • Ten Brinke
 • KWS
 • Optima forma
 • Peppelrode
 • Sint Josephschool
 • Oecumenische basisschool de Ark

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 9 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff