Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Tuinaanleg

Tuinaanleg – het aanleggen van uw tuin

Wanneer het tuinontwerp is klaar is en het beplantingsplan duidelijk is kunnen de materialen worden uitgezocht en kan het echte werk beginnen! De tuinaanleg is ons vak. Uw tuin kan worden aangelegd. Hoveniersbedrijf Hendrickx verzorgt de tuinaanleg professioneel en volgens afspraak.
U hoeft niet op zoek te gaan naar een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverbouwer, plantendeskundige, elektricien. We hebben het materiaal om alles voor u te doen. Van grote kraan tot zaaicombinatie en van shovel tot rupsdumper. Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft alles in huis en is daarmee één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.
Voor zowel kleine als grote aanlegwerkzaamheden staan we voor u klaar. We verwijderen de huidige beplanting, verzorgen het grondwerk, leggen (sier)bestrating en beplanten de tuin met planten, struiken en bomen. Daarnaast maken we uw tuin compleet met bijv. een vijver, schuttingen, tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten. een prieeltje, pergola of andere voorzieningen, zoals beregening en verlichting.
Kortom, uw tuinaanleg is bij ons in vakkundige handen.

Voor aanleg van uw tuin is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Flevoland en Lemmer.

tuinaanleg grondwerk en grondverzet emmeloord

Grondwerk en grondverzet

Een goede voorbereiding is daar heel erg belangrijk en dus is het essentieel dat deze grond op de juiste manier wordt bewerkt. Wij verrichten graafwerkzaamheden van elke omvang, van kleine projecten tot grote projecten. Kleinere tuinwerkzaamheden gebeuren. Graafwerk van grotere omvang voeren wij uit met de graafmachines.

Lees verder
tuinaanleg houtwerk emmeloord

Houtwerk

Naast veel groen, mag hout niet ontbreken in het tuinontwerp. In bijna iedere tuin vind je dan ook houtwerken. Denk hierbij aan pergola’s, prieels, vlonders, schuttingen, veranda’s, tuinhuisjes, blokhutten, beschoeiing, plantenbakken, overkappingen, haardhout opslaghokken en carports. Maar er is zoveel meer mogelijk met hout. Wij werken niet alleen graag met hout.

Lees verder
tuinaanleg sierbestrating emmeloord

Bestrating, Sierbestrating en Terrassen

De aanleg van een mooie tuin wordt mede bepaald door de manier waarop de bestrating is aangelegd. Sierbestrating is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuincultuur. Met de juiste sierbestrating op de juiste plaats krijgt uw tuin een unieke en persoonlijke sfeer. Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch werk.

Lees verder
tuinaanleg vijver emmeloord

Vijver en waterpartijen

De vijver creëert beleving in de tuin. Ook geeft een vijver ruimte en structuur aan uw tuin. Uiteraard moet er rekening gehouden worden met de veiligheid. Een vijver in de tuin is zeer rustgevend. Het geeft wat extra sierwaarde aan het geheel en meer perspectief. In de meeste gevallen werkt het verruimend. Water leeft en trekt leven aan. Iedere dag ontdekt u weer nieuwe dingen.

Lees verder
tuinaanleg gazons gras emmeloord

Gazon aanleggen

Er is vrijwel geen tuin zonder gazon. Een mooi gazon is het hart van uw tuin, het geeft ruimte en vorm aan uw tuin. Maar de tuin is ook een plek om te leven! Een plek om te spelen met de kinderen, te barbecueën of een bed van gras om op te genieten van de voorjaarszon. Een mooi gazon creëert ruimte en accentueert de architectuur van de tuin.

Lees verder

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Andere klanten beoordelen ons

Nick Elma
Nick Elma

1 out of 5 stars

posted 1 day ago

Komt afspraken niet na . Geen aanbeveling

Inge Kippers
Inge Kippers

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Beautiful club! These guys know their stuff!

Mari van Dorst
Mari van Dorst

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Hendrickx is a very pleasant and skilled landscaping company. They communicate well, do what they agree on, and deliver network work. That makes Hendrickx horticultural company a must.