Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Onze projecten

Tuinen door ons aangelegd in regio Emmeloord

Hoveniersbedrijf Hendrickx is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van uw tuin in de regio Emmeloord, de gehele Noordoostpolder, Lelystad en Almere.

We ontwerpen grote en kleine tuinen voor grote en kleine budgetten. Tuinen voor bedrijven, kantoren en instellingen, boerderijtuinen, stadstuinen, vijvertuin, tuinen met strakke lijnen, exclusieve tuinen, tuinen met pergola’s en houtwerk, landelijke tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvrije tuinen, voortuinen, achtertuinen.

Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft meer dan 30 jaar ervaring in de regio Emmeloord en gehele Noordoostpolder. We gaan samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt! We zijn één aanspreekpunt voor al uw tuinwerkzaamheden. We zijn creatief, flexibel en snel door groot machinepark met o.a. shovel & kranen. Hierdoor kunnen we snel schakelen in zowel grote als kleine projecten, voor grote en kleine budgetten.

Hieronder hebben we aantal projecten uitgelicht om te laten zien wat we voor u kunnen betekenen.
Neem gerust vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Aanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in DrontenAanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in DrontenIMG_7125Aanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in DrontenAanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in DrontenAanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in Dronten

Aanleg achtertuin met kunstgras en overkapping in Dronten

Aanleg achtertuin met kunstgras, bestrating en huisje / overkapping in Dronten.
Achtertuin aanleg in Almere met nadruk op houtwerkaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkappingaanleg achtertuin almere houtwerk douglas hout overkapping

Achtertuin aanleg in Almere met nadruk op houtwerk

In deze achtertuin in Almere is de tuin aangelegd. In de tuin is veel gebruik gemaakt van houtwerk. Naast het gebruik van het Douglas hout in de palen voor het breken van lijnen is ook de overkapping van Douglas hout gemaakt. Ook komt er water terug in de tuin door middel van de waterpartij. De stenen blokken voor het maken van de border en de grote stenen maken de tuin af.
Aanleg moderne voortuin in Lelystadmoderne voortuin lelystadmoderne voortuin lelystadmoderne voortuin lelystadmoderne voortuin lelystad

Aanleg moderne voortuin in Lelystad

In Lelystad mochten we deze moderne voortuin aanleggen. De 100x100cm tegels geven de tuin een strakke lijnen. In combinatie met siergrassen en buxuswolken ontstaat zo een mooie strakke tuin.
Spiegelvijver aanleg in Lelystadspiegelvijver lelystadspiegelvijver lelystadspiegelvijver lelystadspiegelvijver lelystadspiegelvijver lelystadspiegelvijver lelystad

Spiegelvijver aanleg in Lelystad

Deze spiegelvijver is aangelegd in Lelystad. Leuke details in de vijver zijn de grove basaltbrokken op de bodem, de waterloopjes van RVS en de afdekrand van natuursteen. Een hele mooi vijver die waarde toevoegt aan uw tuin.
Houten Douglas overkapping gecombineerd met bestaand tuinhuis in EspelIMG_7076IMG_7077IMG_7078IMG_7079IMG_7080

Houten Douglas overkapping gecombineerd met bestaand tuinhuis in Espel

Deze overkapping van prachtig Douglas hout is aangelegd in Espel. Het tuinhuis was al aanwezig. Door het maatwerk van deze nieuwe overkapping is deze overkapping om het tuinhuis heen gebouwd zodat er één geheel ontstaat. De overkapping biedt een heerlijk rustige plek om lekker bij te komen bij het zwembad en als extra terras.
Semi-moderne tuin in EmmeloordDSC_6975DSC_6976DSC_6977DSC_6979DSC_6983DSC_6985DSC_6986DSC_6987DSC_6988DSC_6992DSC_6995DSC_6998DSC_6999DSC_7003DSC_7008DSC_7009DSC_7018DSC_7019

Semi-moderne tuin in Emmeloord

Deze semi-moderne tuin is in nauwe samenwerking met de klant aangelegd. De klant heeft continu meegewerkt aan de tuin, wat het een hele leuke en bijzondere samenwerking heeft gemaakt. Zo bespaart u manuren en tegelijkertijd haalt u meer voldoening uit uw tuin omdat u actief heeft meegewerkt aan de realisatie van de tuin. De tuin heeft veel beplanting voor een moderne tuin. Maar de tuin heeft ook ruimte voor veel gras voor het spelen met de kleinkinderen. Het houtwerk zorgt voor het creeren van een gezellige zitplaats. Deze tuin is mooi in alle jaargetijden.
Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.DSC_7080Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.

Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers.

Grote boerderijtuin in Kraggenburg met veel open- en wijdheid. Tuin voor echte plantenliefhebbers met meer dan 150 plantensoorten. Deze tuin wordt in fases aangelegd en ontwikkelt zich elkaar jaar meer. Het abstracte houtwerk van Douglas hout bepaalt het gezicht van deze tuin. Zo ontstaat een mooi lijnenspel binnen de tuin. Met speciaal afgegraven amfitheater voor het geven van theatervoorstellingen. Door middel van verhogingen in de tuin zit men afgesloten van de omgeving.
Strakke rustige tuin met veel groen aan Boslaan in EmmeloordStrakke rustige tuin met veel groen in Emmeloord in samenwerking met tuinontwerper Elly Kloosterboer 2

Strakke rustige tuin met veel groen aan Boslaan in Emmeloord

Strakke rustige tuin met veel groen en leuke eyecatchers zoals een waterornament voor het creëren van rust en beleving in de tuin. Deze tuin aan de Boslaan in Emmeloord is ontworpen in samenwerking met tuinontwerper Elly Kloosterboer van Goldhorn Gardens.
Onderhoud tuin vereniging van eigenaren Staetehof Emmeloordonderhoud tuinen staetehof emmeloord vereniging van eigenarenonderhoud tuinen staetehof emmeloord vereniging van eigenaren

Onderhoud tuin vereniging van eigenaren Staetehof Emmeloord

Voor vereniging van eigenaren van de Staetehof in Emmeloord verzorgt Hendrickx het tuinonderhoud.
Moderne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in EmmeloordModerne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in Emmeloord (5)Moderne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in Emmeloord (1)Moderne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in Emmeloord (2)Moderne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in Emmeloord (3)

Moderne tuin met strakke lijnen en hoogteverschillen in Emmeloord

In dit project in Emmeloord is bewust gekozen voor een moderne tuin met strakke lijnen. Door de hoogteverschillen te creëren oogt de tuin groter en speelser en past het bij de uitstraling van het huis met typische archictectuur.
Tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in EmmeloordTuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in Emmeloord (3)Tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in Emmeloord (4)Tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in Emmeloord (5)Tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in Emmeloord (1)

Tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant en overdekt terras in Emmeloord

Architectonische tuin met strakke elementen, terras aan de waterkant, kunstgras en grote plantengroepen. Het oog valt in deze tuin meteen op het moderne overdekte terras door mooie onderkapping. Dit design is onworpen door
Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping in de NoordoostpolderSfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (3)Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (4)Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (5)Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (6)Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (7)Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping (1)

Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping in de Noordoostpolder

Deze tuin in landelijke sfeer in de Noordoostpolder is aangelegd in typische authentieke stijl. Sfeervolle landelijke tuin met zwembad en robuuste overkapping. In deze tuin zijn spoorbielzen in combinatie met oud gebakken waaltjes gebruikt. de donkere houttinten en ouderwetse bestrating geven deze tuin een typisch landelijke uitstraling.
Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras en pilaren van rode beuken in EmmeloordModerne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras aan de colijnlaan in Emmeloord (4)Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras aan de colijnlaan in Emmeloord (5)Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras aan de colijnlaan in Emmeloord (6)Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras aan de colijnlaan in Emmeloord (1)Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras aan de colijnlaan in Emmeloord (2)

Moderne, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras en pilaren van rode beuken in Emmeloord

Moderne, ruimtelijke, onderhoudsvriendelijke, strakke tuin met groot terras en pilaren van rode beuken in Emmeloord. Voor de bestrating van het terras is er gekozen voor een exclusieve Tibetaanse hardsteen 60x60 tegel met voeg, gelegd op een gestabiliseerd zandbed.
Kleine stadstuin met waterpartij, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding en hoge pergola's in EmmeloordKleine stadstuin met water, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding, pergola’s EmmeloorKleine stadstuin met water, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding, pergola’s Emmeloord (1)Kleine stadstuin met water, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding, pergola’s Emmeloor (2)Kleine stadstuin met water, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding, pergola’s Emmeloor (3)

Kleine stadstuin met waterpartij, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding en hoge pergola’s in Emmeloord

Kleine stadstuin met waterpartij, zwevend terras, natuurlijke erfafscheiding en hoge pergola's. In deze kleine tuin zijn alle wensen van de klant aangebracht. Er is hier veel gewerkt met hoogteverschillen waardoor de tuin diepte krijgt en oogt de tuin ondanks het mindere aantal vierkante meter toch ruimtelijk.
Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in EmmeloordGezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (2)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (3)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (4)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (5)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (6)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (7)Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in de Erven in Emmeloord (8)

Gezellige stadstuin met zithoek, pergola’s, schanskorvenschutting in Emmeloord

Gezellige stadstuin met zithoek, pergola's, schanskorvenschutting, schanskorven en speelse bestrating. Door de combinatie van schuttingen, pergola's en veel groen zit je hier nu heerlijk vrij met veel privacy. Deze tuin is aangelegd in Emmeloord.
Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in EmmeloordRomantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (4)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (5)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (6)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (7)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (8)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (9)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (1)Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord (2)

Romantische tuin in Engelse style met authentiek karakter in Emmeloord

Romantische tuin in Engelse style met grote bloemborders met paarse, witte kleuraccenten en groenblijvende hagen. In deze tuin zijn gebakken waaltjes met antraciete bielzen aangelegd. Dit zorgt voor een knus en authentiek karakter. Deze tuin is aangelegd in de Boslaan in Emmeloord.
Speelse boerderijtuin in Espel met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilterSpeelse boerderijtuin in Espel in de Noordoostpolder met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter (2)Speelse boerderijtuin in Espel in de Noordoostpolder met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter (3)Speelse boerderijtuin in Espel in de Noordoostpolder met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter (4)Speelse boerderijtuin in Espel in de Noordoostpolder met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter (5)Speelse boerderijtuin in Espel in de Noordoostpolder met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter (6)

Speelse boerderijtuin in Espel met zwembad en natuurlijke vijver met helofytenfilter

Een speelse boerderijtuin met zwembad, strakke lijnen, houtaccenten, sauna, grote terrassen en natuurlijke vijver met helofytenfilter. Als sierbestrating is er gekozen voor grijze 60x60 oud-hollandse tegels met robuste betonbielzen. De grote tegels met betonbielzen geven een rustig en ruimtelijk karakter aan de tuin. Deze boerderijtuin is aangelegd in Espel in de Noordoostpolder in de buurt van Emmeloord.
Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en veel groenGrote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en groen (5)Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en groen (6)Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en groen (1)Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en groen (2)Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en groen (3)

Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en veel groen

Grote gezinstuin in Emmeloord met veel ruimte en veel groen. Deze tuin is samen met de klant zo ontworpen dat het hele gezin er van kan genieten. Veel ruimte om te spelen voor de kinderen en tevens gezellige plekken om te recreëren voor de ouders. Een heerlijke tuin om in te leven en te tuinieren aan de Pilotenweg in Emmeloord-West.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen:
Hans Hendrickx
Berry Beernink
Joop van der Graaf

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff

Roan Hadders
Roan Hadders

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Dit fijne hoveniersbedrijf doet al jaren bij mij de tuin.
Ze werken erg netjes en hebben aardig personeel in
dienst. Daarnaast komen ze elk jaar weer met verfrissende
ideeën waardoor de tuin er toch elk jaar weer vernieuwend
uit ziet voor een zeer betaalbare prijs.

Iselle Bas
Iselle Bas

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Berry heeft voor ons een nieuwe boerderij tuin getekend en we hebben afgelopen jaar een deel laten aanleggen en dit voorjaar de rest. Berry heeft vernieuwende ideeën en is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij staat open voor onze ideeën en vult het aan met zijn eigen kennis. Het personeel werkt hard en is allemaal erg vriendelijk. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Hendrickx zeker aan voor het aanleggen en onderhoud van de tuin.