Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Over ons

historie hoveniersbedrijf hendrickx

Waarom Hendrickx?

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een hoveniersbedrijf in Espel en ontwerp tuinen in de omgeving van Emmeloord, de gehele Noordoostpolder, Lelystad, Almere en Lemmer. Het bedrijf is in 1979 opgericht door Sjef en Jo Hendrickx in Espel en is uitgegroeid tot een team van 10 man.

Lees verder
team medewerkers hoveniersbedrijf hendrickx

Ons team

Hoveniersbedrijf Hendrickx bestaat uit een team van circa 10 medewerkers. Hendrickx is als hovenier een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverspecialist, tuinarchitect, tuinontwerper en plantendeskundige in één. We hebben de kennis om alles voor u te doen. Één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Lees verder
tuinmachines emmeloord hendrickx kraan shovel minikraan

Onze machines

We hebben de tuinmachines om alles voor u te doen. Van grote kraan en minikraan tot zaaicombinatie en van shovel tot rupsdumper. Hierdoor werken we efficiënt, snel en zijn we zeer flexibel. Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft alles in huis en is daarmee één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Lees verder

 

historie hoveniersbedrijf hendrickx

Duurzaamheid

Hoveniersbedrijf Hendrickx wordt ook steeds duurzamer. Zo is er bij Hendrickx voor gekozen om al het groenafval op te slaan en langzaam om te vormen tot compost.

Lees verder

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff

Iselle Bas
Iselle Bas

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Berry heeft voor ons een nieuwe boerderij tuin getekend en we hebben afgelopen jaar een deel laten aanleggen en dit voorjaar de rest. Berry heeft vernieuwende ideeën en is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij staat open voor onze ideeën en vult het aan met zijn eigen kennis. Het personeel werkt hard en is allemaal erg vriendelijk. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Hendrickx zeker aan voor het aanleggen en onderhoud van de tuin.

Michael Peeters
Michael Peeters

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft bij ons de tuin aangelegd en pleegt jaarlijks groot onderhoud. De mensen werken hard, hebben verstand van zaken, luisteren naar de wensen van de klant maar geven ook goede adviezen om een tuin makkelijker/mooier te krijgen.