Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Over ons

historie hoveniersbedrijf hendrickx

Waarom Hendrickx?

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een hoveniersbedrijf in Espel en ontwerp tuinen in de omgeving van Emmeloord, de gehele Noordoostpolder, Lelystad, Almere en Lemmer. Het bedrijf is in 1979 opgericht door Sjef en Jo Hendrickx in Espel en is uitgegroeid tot een team van 10 man.

Lees verder
team medewerkers hoveniersbedrijf hendrickx

Ons team

Hoveniersbedrijf Hendrickx bestaat uit een team van circa 10 medewerkers. Hendrickx is als hovenier een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverspecialist, tuinarchitect, tuinontwerper en plantendeskundige in één. We hebben de kennis om alles voor u te doen. Één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Lees verder
tuinmachines emmeloord hendrickx kraan shovel minikraan

Onze machines

We hebben de tuinmachines om alles voor u te doen. Van grote kraan en minikraan tot zaaicombinatie en van shovel tot rupsdumper. Hierdoor werken we efficiënt, snel en zijn we zeer flexibel. Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft alles in huis en is daarmee één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Lees verder

 

historie hoveniersbedrijf hendrickx

Duurzaamheid

Hoveniersbedrijf Hendrickx wordt ook steeds duurzamer. Zo is er bij Hendrickx voor gekozen om al het groenafval op te slaan en langzaam om te vormen tot compost.

Lees verder

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 5 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Bram van  der Voorst
Bram van der Voorst

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Betrouwbaar adres