Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Onze machines

Onze machines

7tons kraan neuson 6502 WD

7 tons Kraan Neuson 6502 WD

Voor de grotere graafwerkzaamheden in de tuin en landschap. Onderbouw straatwerk, machinaal straten, funderingen uitgraven, beplanting rooien, vijvers uitgraven, ect, ect.

1,5 tons kraan Volvo EC 15 B

1,5 tons kraan Volvo EC 15 B

Voor de kleinere graafwerkzaamheden in de tuin en landschap. Onderbouw straatwerk, beplanting rooien, vijvers uitgraven ect, ect.

Shovel Ahlmann az 4

Shovel Ahlmann az 4

Ideaal voor de ondersteuning van aanleg en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan grond verrijden, materialen verplaatsen en grove vlakwerkzaamheden.

Rupsdumper Messersi tch 15

Rupsdumper Messersi tch 15

Voor het transporteren van grond, zand en materialen op moeilijk begaanbare en moeilijk bereikbare tuinen zonder de ondergrond teveel te belasten.

Trekker Ferrari system 45

Trekker Ferrari system 45

Kleine maar zeer krachtige trekker ideaal voor werkzaamheden in grotere tuinen of op bedrijfsterreinen. Kilveren, graszaaien, rotorkopeggen, frezen, grof maaiwerk, ect,ect.
Voor deze trekker hebben wij de volgende machines; AP kilverbak, Zaaicombinatie, Rotor kopeg, Frees, Maaibak

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 10 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff