Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Ons team

Bij Hoveniersbedrijf Hendrickx kennen we een gevarieerd team. We hebben zowel specialisten als mensen in opleiding in dienst. Wij zijn een erg ambitieus bedrijf. We streven naar kwaliteit en zijn bereid om ons te ontwikkelen indien dit nodig is.
teamfoto team hoveniersbedrijf hendrickx

Specialisten

Hoveniersbedrijf Hendrickx bestaat uit ongeveer 10 vaste medewerkers en verder is er veel personeel wat in de vakanties extra komt werken. Hendrickx is als hovenier een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverspecialist, tuinarchitect, tuinontwerper en plantendeskundige in één. Wij beschikken over de kennis om alles voor u te doen. Uw hele tuin in één bedrijf, wel zo  gemakkelijk!

Als een echt team – samen

Ons team functioneert het best in samenwerking, het personeel wordt samen erop uit gestuurd naar klanten en projecten. Tijdens deze projecten proberen wij dan ook de talenten van iedereen te benutten, zodat het team optimaal kan presteren.

Variatie in werkzaamheden

Tevens bieden wij ons personeel veel variatie aan. Juist omdat wij diensten leveren op verschillende vakgebieden doet ons personeel doet nooit elke dag hetzelfde. Op deze manier blijft het werk ook leuk. Naast kwaliteit leveren houden wij ook van een prettige werksfeer, er wordt wel gewerkt maar het blijft ook leuk. Het is belangrijk dat ieder personeelslid zich thuis voelt in ons team.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Richard Veenstra
Richard Veenstra

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Lekkere koffie.

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff

Iselle Bas
Iselle Bas

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Berry heeft voor ons een nieuwe boerderij tuin getekend en we hebben afgelopen jaar een deel laten aanleggen en dit voorjaar de rest. Berry heeft vernieuwende ideeën en is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij staat open voor onze ideeën en vult het aan met zijn eigen kennis. Het personeel werkt hard en is allemaal erg vriendelijk. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Hendrickx zeker aan voor het aanleggen en onderhoud van de tuin.