Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Ons team

Bij Hoveniersbedrijf Hendrickx kennen we een gevarieerd team. We hebben zowel specialisten als mensen in opleiding in dienst. Wij zijn een erg ambitieus bedrijf. We streven naar kwaliteit en zijn bereid om ons te ontwikkelen indien dit nodig is.
teamfoto team hoveniersbedrijf hendrickx

Specialisten

Hoveniersbedrijf Hendrickx bestaat uit ongeveer 10 vaste medewerkers en verder is er veel personeel wat in de vakanties extra komt werken. Hendrickx is als hovenier een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverspecialist, tuinarchitect, tuinontwerper en plantendeskundige in één. Wij beschikken over de kennis om alles voor u te doen. Uw hele tuin in één bedrijf, wel zo  gemakkelijk!

Als een echt team – samen

Ons team functioneert het best in samenwerking, het personeel wordt samen erop uit gestuurd naar klanten en projecten. Tijdens deze projecten proberen wij dan ook de talenten van iedereen te benutten, zodat het team optimaal kan presteren.

Variatie in werkzaamheden

Tevens bieden wij ons personeel veel variatie aan. Juist omdat wij diensten leveren op verschillende vakgebieden doet ons personeel doet nooit elke dag hetzelfde. Op deze manier blijft het werk ook leuk. Naast kwaliteit leveren houden wij ook van een prettige werksfeer, er wordt wel gewerkt maar het blijft ook leuk. Het is belangrijk dat ieder personeelslid zich thuis voelt in ons team.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Andere klanten beoordelen ons

Nick Elma
Nick Elma

1 out of 5 stars

posted 1 day ago

Komt afspraken niet na . Geen aanbeveling

Inge Kippers
Inge Kippers

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Beautiful club! These guys know their stuff!

Mari van Dorst
Mari van Dorst

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Hendrickx is a very pleasant and skilled landscaping company. They communicate well, do what they agree on, and deliver network work. That makes Hendrickx horticultural company a must.