Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Houtwerk – pergola, prieel, schutting of vlonders

Houtwerk – pergola, prieel, schutting, vlonders

Hout is een natuurlijk materiaal en is op verschillende maniere een toevoeging aan uw tuin. Naast veel groen, mag hout niet ontbreken in het tuinontwerp. In bijna iedere tuin vind je dan ook houtwerken. Denk hierbij aan pergola’s, prieels, vlonders, schuttingen, veranda’s, tuinhuisjes, blokhutten, beschoeiing, plantenbakken, overkappingen, haardhout opslaghokken en carports. Maar er is zoveel meer mogelijk met hout. Wij werken niet alleen graag met hout, maar hebben ook veel praktische en verrassende ideeën en oplossingen.

Houtwerk pergola prieel schutting vlonders emmeloord noordoostpolder

De functionaliteit, het gebruikersgemak en onderhoud zijn belangrijk. Wanneer je hout gebruikt in de tuin is kennis van houtsoorten en hun eigenschappen belangrijk. U wilt tenslotte lang en onbezorgd van uw houtwerk kunnen genieten. Hoveniersbedrijf Hendrickx adviseert u over de mogelijkheden. Samen met u kijken we naar het onderhoud, zoals impregneren, schoonmaken, schilderen, beitsen of lakken.

Pergola of Prieel

Heerlijk genieten van uw tuin op een beschutte schaduwrijke plek onder een mooie begroeide pergola, berceau of prieel. Uit het directe zicht van uw omgeving en dus met privacy. Lekker in de schaduw of halfschaduw.

Een pergola is een verrijking in uw tuin die sfeer toevoegt. Een pergola brengt meer spanning, diepte en hoogte aan in de tuin. En een pergoal is functioneel omdat u er mooie klimplanten al dan niet met bloemen tegenop kunt laten groeien en het creëert schaduw en privacy, ook van bovenaf.

Het bepalen van de juiste hoogte is belangrijk, want u wilt niet het gehele zicht over de tuin verliezen. Om als schaduwplek te dienen moet de juiste plaats voor de pergola worden bepaald. Van rond tot vierkant, vele vormen zijn mogelijk. Van klassieke pergola’s tot strakke moderne frames. Er zijn voldoende mogelijkheden.

Houtwerk pergola prieel schutting vlonders emmeloord noordoostpolder

Vlonders

Vlonders zijn een uitstekend alternatief voor bestrating en kunnen uw tuin een heel ander gezicht geven. Als u aan het water woont, kunt u uw tuin met een vlonder ook nog eens verlengen. Door de vlonder deels over het water te maken, creëert u extra tuinoppervlak (overigens wel even goed afstemmen met de gemeente).

Vlonders passen natuurlijk erg goed bij een waterpartij zoals een sloot of vijver, maar het is geen vereiste. Een vlonder kan altijd. Misschien heeft u wel tegels die u vervelen. Dan kunt u er voor kiezen om de tegels te laten vervangen door vlonders. Zo creëert u eenvoudig en voordelig een compleet andere aanzicht van uw tuin. Ook combinaties van bestrating met een houten vlonder geeft fraaie en verrassende resultaten. Hout zorgt namelijk voor een warme natuurlijke uitstraling.  Vlonders zijn ook goed te combineren met beschoeiing en damwand langs uw waterkant.  Het levert extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op.

Schuttingen

Wij plaatsen schuttingen en poorten voor in uw tuin. U heeft keuze uit vele soorten en betaalbare schuttingen. De natuurlijke houten schuttingen, een robuuste hout-beton schutting met motief, of een solide combinatie van beiden. Bekijk hier al onze mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting.

Houtwerk pergola prieel schutting vlonders emmeloord noordoostpolder

Geluidswerende schermen

Heeft u soms ook het gevoel dat uw tuin niet meer van u zelf is? U hoort de buren praten op het aangrenzende terras of het voorbijrazende verkeer zorgt voor constante geluidshinder. Geluidswerende schermen bieden een oplossing voor deze problemen. De lengte en de hoogte van de erfafscheiding die u wilt plaatsen, kunt u grotendeels zelf bepalen. Nederveen Tuinen is erkend dealer van geluidswerende schermen. Wij kennen de producten door en door en hebben de uitrusting en kennis om deze te plaatsen.

Veranda

Een buitenkamer met het tuingeluk binnen handbereik. Loungen en genieten met z’n tweetjes of met een grotere groep vrienden, dat kan in een overdekte lounge hoek. En of deze nu achterin de tuin staat, gekoppeld is aan de berging of het huis, of aan het zwembad staat, Iedere tuin bied voor een veranda unieke mogelijkheden! Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van bestaande concepten tot compleet maatwerk veranda’s.

Luxe tuinhuizen

Er zijn vele verschillende soorten tuinhuisjes en schuurtjes. Bij ons wordt elk tuinhuisje op maat gemaakt bij uw in uw tuin zodat het aansluit bij uw wensen. we al meerdere exclusieve tuinhuizen gemaakt in de regio Emmeloord, Lemmer, Dronten, Lelystad, Almere, Lemmer, Kampen en Zwolle. Van strakke, exclusieve tuinhuizen tot traditionele luxe blokhutten. Lees hier meer over onze exclusieve tuinhuizen

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Andere klanten beoordelen ons

Nick Elma
Nick Elma

1 out of 5 stars

posted 1 day ago

Komt afspraken niet na . Geen aanbeveling

Inge Kippers
Inge Kippers

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Beautiful club! These guys know their stuff!

Mari van Dorst
Mari van Dorst

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Hendrickx is a very pleasant and skilled landscaping company. They communicate well, do what they agree on, and deliver network work. That makes Hendrickx horticultural company a must.