Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Grondwerk en grondverzet

Grondwerk en grondverzet

Een goede bodem is de basis voor een gezonde tuin. Een goede voorbereiding is daar heel erg belangrijk en dus is het essentieel dat deze grond op de juiste manier wordt bewerkt. Grondwerk en grondverzet vormen de basis voor uw tuin. Dit is dus een belangrijk onderdeel voor de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin.

Grondwerk en grondverzet emmeloord

Voordat we aan de slag gaan met de tuinaanleg en het bestraten van uw tuin, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Wij bekijken eerst of de grond voldoende doorwortelbaar is voor de planten. Dit doen wij door het maken van proefgaten in uw tuin. Mochten wij bij de proef verdichte of storende grondlagen aantreffen, dan kan dit mee worden genomen in het proces voor het aanleggen van de tuin.

Om een optimale basisbemesting aan de planten mee te kunnen geven nemen wij een grondmonster dat wij laten onderzoeken in het laboratorium. Daarna geeft het laboratorium een specifiek advies over de toe te passen bemesting.

Waaruit bestaat grondwerk en grondverzet eigenlijk?

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

  • graafwerk met grote of kleine kranen en graafmachines
  • het aanbrengen van drainage
  • het aanbrengen van zandbedden voor verharding
  • het aanbrengen van split of grind op gronddoek
  • het verwerken van natuurlijke meststoffen
  • het bemesten van de bodem
  • Of het plaatsen van een damwand of beschoeiing

Vanzelfsprekend voeren wij al het vrijkomende materiaal af, zodat de verdere aanleg van de tuin zonder hinder kan worden voortgezet.

Grondwerk en grondverzet emmeloord noordoostpolder

Graafwerkzaamheden

Wij verrichten graafwerkzaamheden van elke omvang, van kleine projecten tot hele grote projecten. Kleinere tuinwerkzaamheden gebeuren vaak met de spade of schop. Graafwerk van grotere omvang voeren wij uit met de graafmachines. Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft graafmachines in verschillende maten. Kleine graafmachines voor het ‘smalle’ werk, brede graafmachines voor het grote werk. Ook het aan- en afvoeren van de grond verzorgen wij, indien nodig met een bijbehorend analyserapport.

Zeker wanneer onze hoveniers een vijver, zitkuil of tuin met hoogteverschil aanleggen, zijn nauwkeurig graafwerk en grondwerk van groot belang. Ook sierbestrating aanleggen geeft het beste resultaat, wanneer het grondwerk en graafwerk door deskundige hoveniers zijn uitgevoerd.

Grondwerk is één van de voornaamste diensten die Hoveniersbedrijf Hendrickx uitvoert. We beschikken over een geavanceerd machinepark, machines voor grof en fijn grondwerk. Zodat we kleine maar ook grote projecten op ons nemen. Wij helpen particulieren met hun tuin en tevens bedrijven en instellingen.

Voor grondverzet is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Almere, Flevoland en Lemmer.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 9 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff