Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Exclusief, luxe tuinhuis bouwen in regio Emmeloord, Lelystad of Almere

Luxe tuinhuis of exclusief tuinhuisje laten bouwen

Er zijn vele verschillende soorten tuinhuisjes en schuurtjes. Bij ons wordt elk exclusief tuinhuis op maat gemaakt bij u in uw tuin zodat het aansluit bij uw wensen. U heeft zo uw eigen smaak en stijl, en bij uw tuin zoekt u het juiste luxe tuinhuisje. Daarna is het heerlijk lekker relaxen en genieten van uw prachtige tuin in uw luxe houten tuinhuis.

Bij Hendrickx hebben we al meerdere exclusieve tuinhuizen gemaakt in de regio Emmeloord, Lemmer, Dronten, Lelystad, Almere, Lemmer, Kampen en Zwolle. Van strakke, exclusieve tuinhuizen tot traditionele luxe blokhutten.

Wij vinden het leuk als u zelf ook mee helpt, zo wordt het echt uw eigen tuinhuis!

Luxe tuinhuis of exclusieve tuinhuisjes die passen bij uw smaak en stijl

We zijn trots om samen met onze klanten iedere keer weer creatieve en verrassende tuinhuizen op te leveren. Bij het schetsontwerp houden we altijd rekening met uw eisen en wensen waarbij juist uw delen in het ontwerp heel belangrijk vinden. Het resultaat? Een buitenobject geheel op maat gebouwd en ingericht naar uw smaak.

Tuinhuisje, blokhut, chalet op maat gebouwd

Een tuinhuisje straalt sfeer uit en biedt u extra bergruimte. Wanneer u een tuinhuis wilt laten bouwen in Flevoland geeft Hoveniersbedrijf Hendrickx u graag een gedegen advies over de mogelijkheden. Al jarenlang zijn wij specialist op het gebied van de bouw van exclusieve tuinhuizen. Er zijn grofweg 4 verschillende typen tuinhuizen:

Tuinhuis, tuinhuisje, schuurtje of berging met plat dak

Het tuinhuis met plat dak wordt voor u op maat gemaakt en kan met verschillende opties worden gemaakt en is door het platte dak, in iedere gewenste grondvorm en maat leverbaar.

Tuinhuisjes, schuurtjes of bergingen met een lessenaardak en veranda of luifel

Het tuinhuis of schuur met lessenaardak wordt voor u op maat gemaakt en kan met verschillende opties worden gemaakt.

Tuinhuis of schuur met zadeldak

Het tuinhuis met zadeldak wordt voor u op maat gemaakt en kan met verschillende opties worden gemaakt en is door het platte dak, in iedere gewenste grondvorm en maat leverbaar.

Tuinhuis, schuur of berging met een Puntdak

Het tuinhuis of berging met een puntdak wordt voor u op maat gemaakt en kan met verschillende opties worden gemaakt en is door het platte dak, in iedere gewenste grondvorm en maat leverbaar.

Tuinhuis bouwen? Hoveniersbedrijf Hendrickx helpt u!

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Hans Hendrickx zit al meer dan 30 jaar in het vak. Hij streeft altijd naar het mooiste en beste resultaat. Als het u leuk lijkt om zelf mee te helpen met de bouw van uw eigen tuinhuis of schuurtje dan lijkt ons dit hartstikke leuk om samen aan te pakken.

Kortom, bij Hoveniersbedrijf Hendrickx kun je terecht voor het plaatsen van alle op maat gemaakte luxe en exlusieve tuinhuizen, tuinhuisjes, blokhutten, chalets, schuren en schuurtjes. Specialist voor tuinhuizen en tuinhuisjes in de omgeving van Flevoland, Emmeloord en de Noordoostpolder. Maar ook in Almere, Lelystad, Lemmer, Joure (Friesland), Kampen, Zwolle (Overijssel) hebben we luxe exclusieve tuinhuisjes geplaatst.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff

Iselle Bas
Iselle Bas

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Berry heeft voor ons een nieuwe boerderij tuin getekend en we hebben afgelopen jaar een deel laten aanleggen en dit voorjaar de rest. Berry heeft vernieuwende ideeën en is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij staat open voor onze ideeën en vult het aan met zijn eigen kennis. Het personeel werkt hard en is allemaal erg vriendelijk. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Hendrickx zeker aan voor het aanleggen en onderhoud van de tuin.

Michael Peeters
Michael Peeters

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Hoveniersbedrijf Hendrickx heeft bij ons de tuin aangelegd en pleegt jaarlijks groot onderhoud. De mensen werken hard, hebben verstand van zaken, luisteren naar de wensen van de klant maar geven ook goede adviezen om een tuin makkelijker/mooier te krijgen.