Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Boomverzorging en Snoeien

Boomverzorging, snoeien, kappen of verplaatsen van uw bomen

Boomverzorging snoeien emmeloord noordoostpolder

Bomen hebben een belangrijke functie voor ons; ze zuiveren de lucht. Bovendien maken bomen een sfeer in uw groene tuin. Dit zijn twee goede redenen om het onderhoud van uw bomen serieus te nemen. Boomverzorging is een specialiteit van Hoveniersbedrijf Hendrickx. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor boomverzorging. Wij zijn goed opgeleid en beschikken over actuele vakkennis van het snoeien, planten en verplanten van bomen, klim- en vang- technieken en specialistische apparatuur en hebben het juiste materiaal. Kortom; Hoveniersbedrijf Hendrickx is de specialist in de Noordoostpolder voor boomverzorging.

Boomverzorging en snoeien

Bomen en groot gegroeide heesters hebben zorg nodig. Zeker als er in een relatief kleine tuin de bomen en planten te breed en te hoog zijn voor de tuin. Eerst wordt gekeken wat het feitelijk probleem is, welke type boom het is en hoe we de boom veilig kunnen behandelen. Als specialist in boomverzorging kunnen we de natuurlijke vorm van uw bomen door snoei behouden. Bomen die daarvoor geschikt zijn, kunnen we door snoei een andere uitstraling geven, bijvoorbeeld een leivorm of een knotvorm. Ook kunnen we daarvoor geschikte bomen snoeien tot een haag.

Takken en toppen verwijderen

Het blijft niet altijd bij snoeien alleen. Het kan nodig zijn dikke takken weg te halen, waardoor er weer jonge en krachtige scheuten worden gevormd. Onmisbare boomverzorging voor sommige soorten is het wegnemen van steil groeiende takken omdat die kunnen uitscheuren en flinke wonden achterlaten met kans op infectieziekten. Bij boomverzorging kunnen we ook zieke en dode takken weghalen, en gebroken takken en dubbele toppen verwijderen. Zo houden we uw bomen in goede conditie.

Boom omzagen of omhakken

Boomverzorging snoeien emmeloord noordoostpolder
Soms biedt boomverzorging geen uitkomst meer en moet een boom omgezaagd of omgehakt worden. Bijvoorbeeld als een boom ziek is of gevaar oplevert voor voorbijgangers of gebouwen. Maar het kan ook zijn dat u meer licht en ruimte in de tuin wilt en daarom een boom, of een dikke zijtak, wilt laten weghalen. Onze boomverzorgingsspecialisten werken met hoogwerkers en hebben speciale klimtuigen met veiligheidsgordels. Uiteraard weten ze ook hoe ze gevaar voor voorbijgangers en omliggende gebouwen kunnen voorkomen. Veilig werken staat centraal.

Als VCA-gecertificeerd bedrijf met European Tree Workers kunt u er zeker van zijn dat we uw boom deskundig en veilig verwijderen!

Onze werkzaamheden zijn op te splitsen in klussen aangaande individuele bomen en werkzaamheden om boomgroepen. Individuele bomen, bijvoorbeeld in een achtertuin, kunnen zorg nodig hebben in groeipaatsverbetering, kunnen gesnoeid worden om bijvoorbeeld meer zon door te laten, een dak vrij te snoeien of om aan de zorgplicht te voldoen. Ook kunnen we takken verankeren om te voorkomen dat deze onverwacht uitbreken. We kunnen lanen snoeien of zware bomen verwijderen. Op deze manier behandelen wij bomen van een kleine berk tot grote monumentale veteraan-eiken. Boomverzorging kan in verschillende vormen.

Ons materiaal wordt elk jaar gekeurd op veiligheid en waar nodig verbeterd om meer ergonomisch te werken.

Boomverzorging snoeien emmeloord noordoostpolder

Versnipperen en afvoeren stamhout en takafval

Lanen snoeien, bomen in korte tijd verwijderen en het vrijgekomen tak- en stamhout afvoeren is geen probleem met onze snippercombinatie. Hiermee kunnen we achter een hoogwerker aanrijden en snoeiafval tot 22 cm versnipperen en stamhout per direct in segment zagen, opladen en afvoeren. Hierachter kan weer een bordenwagen gehangen worden om de rijdende afzetting gelijk mee te nemen.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

Andere klanten beoordelen ons

Mari van Dorst
Mari van Dorst

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Hendrickx is een bijzonder prettig en kundig hoveniersbedrijf. Ze communiceren goed, doen wat ze afspreken, en leveren net werk. Dat maakt hoveniersbedrijf Hendrickx een aanrader.

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

We have in 4 weeks our garden including driveway renovations by Landscaping Hendrickx. They have made everything that they promised. The employees we have had here about the "floor" know how to approach and come up with good ideas and tips. I can wholeheartedly recommend this company to anyone who wants to have their garden / driveway restyled.

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Berry last year played a large part in the transformation of our garden, the garden was completed very neat and timely !!
Already done the pruning work with my parents and us today. Looks super tight !! Berry and his people deliver high quality, a high degree of customer-friendliness and are very flexible. Berry is very pleasant to work with, a happy, hard worker. The various employees are also neat, pleasant to deal with and all work very hard. It was a very useful and also super fun DAY. Today also indicated that he MAY come back next year for pruning! :-)

Gardener company Hendrickx is a professional and honest company, highly recommended!

Greetings Ron, Monique and Francis Kampshoff