Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Bij een ontwerp kan een beplantingsplan gemaakt worden. Het beplantingsplan is een tekening waarin de plaats van alle bomen, heesters en vaste planten is aangegeven. Onze beplantingsdeskundige stelt dit plan op en maakt een overzicht van alle bomen, heesters, bloemen en hagen die geplaatst gaan worden. Een goed beplantingsplan kan een tuin maken of breken.

Voor een goed beplantingsplan is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Flevoland en Lemmer.

beplantingsplan emmeloord

In samenspraak met u, de opdrachtgever, zoeken we naar een mooie compositie van de beplanting. Er wordt rekening gehouden met details, zoals kleur en bloeitijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van een sfeervolle en authentieke tuin. U weet dan meteen zeker dat een plant op de juiste plaats staat. Zodra we gezamenlijk besluiten wat voor tuin u wilt, dan kunnen we bepalen wat er allemaal in de tuin komt te staan.

Strakke hagen, mooie borders, vaste planten, voor- en najaarsbloeiers. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat uw tuin in evenwicht is en u op de verschillende momenten in het jaar kunt genieten. Nu, maar ook over 5 jaar.

Ook in de winter wilt u kunnen genieten van een tuin met groene planten. Het is dus verstandig om te kiezen voor groenblijvende planten. Vergeet vooral niet om ook in de hoogte te werken. Een grote tuin, met daarin alleen maar plantjes van 30 cm hoog ziet er niet leuk uit. Minstens één boom in de tuin geeft hoogte aan de tuin. Door klimplanten over een pergola te laten groeien bereik je hetzelfde effect. Klimplanten kunnen ook goed gebruikt worden om saaie muren of schuttingen te bedekken. Je kunt prachtige langbloeiende klimplanten plaatsen, die in de winter hun blad verliezen, maar je kunt ook groenblijvende soorten kiezen, als bijvoorbeeld Clematis Armandii.

Persoonlijke smaak en voorkeur staan bovenaan het lijstje. Het is een leuke uitdaging om planten te kiezen die u qua groei, kleur en structuur het mooist vindt. Een tuin met gemengde beplanting van bomen, struiken, vaste planten, eenjarige en bollen oogt vaak het meest natuurlijk.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

Andere klanten beoordelen ons

Mari van Dorst
Mari van Dorst

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Hendrickx is een bijzonder prettig en kundig hoveniersbedrijf. Ze communiceren goed, doen wat ze afspreken, en leveren net werk. Dat maakt hoveniersbedrijf Hendrickx een aanrader.

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

We have in 4 weeks our garden including driveway renovations by Landscaping Hendrickx. They have made everything that they promised. The employees we have had here about the "floor" know how to approach and come up with good ideas and tips. I can wholeheartedly recommend this company to anyone who wants to have their garden / driveway restyled.

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Berry last year played a large part in the transformation of our garden, the garden was completed very neat and timely !!
Already done the pruning work with my parents and us today. Looks super tight !! Berry and his people deliver high quality, a high degree of customer-friendliness and are very flexible. Berry is very pleasant to work with, a happy, hard worker. The various employees are also neat, pleasant to deal with and all work very hard. It was a very useful and also super fun DAY. Today also indicated that he MAY come back next year for pruning! :-)

Gardener company Hendrickx is a professional and honest company, highly recommended!

Greetings Ron, Monique and Francis Kampshoff