Wij helpen u graag! Bel ons vandaag nog: 0527 - 27 1088

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Bij een ontwerp kan een beplantingsplan gemaakt worden. Het beplantingsplan is een tekening waarin de plaats van alle bomen, heesters en vaste planten is aangegeven. Onze beplantingsdeskundige stelt dit plan op en maakt een overzicht van alle bomen, heesters, bloemen en hagen die geplaatst gaan worden. Een goed beplantingsplan kan een tuin maken of breken.

Voor een goed beplantingsplan is Hoveniersbedrijf Hendrickx uw specialist in de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Lelystad, Flevoland en Lemmer.

beplantingsplan emmeloord

In samenspraak met u, de opdrachtgever, zoeken we naar een mooie compositie van de beplanting. Er wordt rekening gehouden met details, zoals kleur en bloeitijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van een sfeervolle en authentieke tuin. U weet dan meteen zeker dat een plant op de juiste plaats staat. Zodra we gezamenlijk besluiten wat voor tuin u wilt, dan kunnen we bepalen wat er allemaal in de tuin komt te staan.

Strakke hagen, mooie borders, vaste planten, voor- en najaarsbloeiers. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat uw tuin in evenwicht is en u op de verschillende momenten in het jaar kunt genieten. Nu, maar ook over 5 jaar.

Ook in de winter wilt u kunnen genieten van een tuin met groene planten. Het is dus verstandig om te kiezen voor groenblijvende planten. Vergeet vooral niet om ook in de hoogte te werken. Een grote tuin, met daarin alleen maar plantjes van 30 cm hoog ziet er niet leuk uit. Minstens één boom in de tuin geeft hoogte aan de tuin. Door klimplanten over een pergola te laten groeien bereik je hetzelfde effect. Klimplanten kunnen ook goed gebruikt worden om saaie muren of schuttingen te bedekken. Je kunt prachtige langbloeiende klimplanten plaatsen, die in de winter hun blad verliezen, maar je kunt ook groenblijvende soorten kiezen, als bijvoorbeeld Clematis Armandii.

Persoonlijke smaak en voorkeur staan bovenaan het lijstje. Het is een leuke uitdaging om planten te kiezen die u qua groei, kleur en structuur het mooist vindt. Een tuin met gemengde beplanting van bomen, struiken, vaste planten, eenjarige en bollen oogt vaak het meest natuurlijk.

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Hoveniersbedrijf Hendrickx staat voor vakmanschap, klantgerichtheid en een perfecte ‘tuinbeleving’.

Ervaring en ‘frisse wind’ binnen één bedrijf Hans Hendrickx (50) en Berry Beernink (30) draaien sinds 2011 samen Hoveniersbedrijf Hendrickx, een groeiend enthousiast polderbedrijf met zes vaste (en in het seizoen enkele losse) medewerkers in dienst.

Hendrickx en Beernink vormen een perfecte combinatie vanwege hun overeenkomsten en aanvullende kwaliteiten. Oprichter Hans Hendrickx staat voor vakmanschap, flexibiliteit en know how. ‘Frisse wind’ Berry Beernink is sterk in interactie en heeft de passie om klanten aan te steken met zijn ‘tuinvirus’.

De groei van het bedrijf is geen doelstelling vanuit ambitie, maar wordt bij Hoveniersbedrijf Hendrickx simpelweg veroorzaakt door het constant leveren van kwaliteit. Lees hier meer over ons en waarom we ons werk zo leuk vinden!

Blijf op de hoogte via facebook

Neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Hendrickx

Espelerweg 41-2
8311 PN Espel

Tel: 0527- 27 1088
Mob: 06 – 10372299 (Berry Beernink)

Contactpersonen

Aanleg
Berry Beernink

Groenonderhoud
Hans Hendrickx

Website: http://www.hoveniersbedrijfhendrickx.nl Email: info@hendrickx.nu

Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Andere klanten beoordelen ons

Pieter P
Pieter P

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Wij hebben in ruim 4 weken onze tuin inclusief oprit laten renoveren door Hoveniersbedrijf Hendrickx. Ze hebben alles waar gemaakt wat ze beloofden. De medewerkers die wij hier over de “vloer” hebben gehad weten van aanpakken en komen bovendien met goede ideeën en tips. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor een ieder die zijn tuin/oprit gerestyled wil hebben.

peter de valois
peter de valois

4 out of 5 stars

posted 9 months ago

Offerte aangevraagd, liep soepel

Monique Kampshoff
Monique Kampshoff

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Berry heeft vorig jaar een groot aandeel gehad in de metamorfose van onze tuin, de tuin is zeer netjes en tijdig opgeleverd!!
Vandaag al het snoeiwerk gedaan bij mijn ouders en ons. Ziet er super strak uit!! Berry en zijn mensen leveren hoge kwaliteit, een hoge mate van klantvriendelijkheid en zijn zeer flexibel. Berry is zeer prettig in de omgang, een vrolijke, harde werker. Ook de diverse medewerkers zijn netjes, prettig in de omgang en werken allemaal erg hard. Het was een zeer nuttige en tevens super gezellige DAG. Vandaag dan ook aangegeven dat hij volgend jaar voor het snoeiwerk weer terugkomen MAG! :-)

Hoveniersbedrijf Hendrickx is een professioneel en eerlijk bedrijf, een echte aanrader!

Groetjes Ron, Monique en Francis Kampshoff